dijous, 7 de maig de 2009

Conte de la creu roja

LA NOSTRA AVENTURA

Hi havia una vegada un noi que es deia Marc, tenia 12 anys i vivia al poble Fullaverda on vivia amb la seva mare. Fullaverda era un poble molt bonic amb molts arbres i poques cases. Un dia per TV3 es va fer un programa que es deia “ A la recerca de la guineu roja Vermell” i el seu amic Àlex va vindre a buscar-lo a casa seva. Desprès vaig anar a casa seva i em va dir que si no anava a la sortida del poble ràpididament li hauria de fer el llit durant un mes.

Vaig dirigir-me a la sortida del poble on ell m’ esperava per dirigint a la muntanya de la torre d’ en Perdo on deia que hi havia el guineu roja i al arribar ens bamp trobar amb el professor Gerard i la seva ajudat Júlia on es van descuidar un maletí. Quan ens bamp apropar ens van sortir dos llops , despresa bram obrir el maletí i hi havia tres gossets. Una amb el Llampec , una altra amb el Volador i l’ altra amb el Rei . El meu amic va agafar el Llampec i jo vaig agafar el Volador i amb l’ atacant-lo, esgarrapan i el vaig fulminar. Desprès vaig tornar a l’ entrada del poble on el professor i la seva ajudant que ens van donar una bona lliçó i al final ens van dir que tornéssim a casa.

A l’ endemà vaig anar al poble Sorra on barem anar a el laboratori del professor on ens va donar la sorpresa que ens podíem quedar els gossos la ajudant del professor li va dir que m’ ensenyes les coses bàsiques on era la creu roja i la botiga. Quan verm tornar al poble, on la meva mare m’ esperava perquè li digues la resposta si em podia quedar el gos i la mare es va quedar parada que em podia quedar el gos i em va regalar unes bambes i un diari. La mare del meu amic em va donar un paquet perquè li dones vaig dirigir-me cap a la ciutat els Jubilats on amb vaig trobar amb l’ Àlex i li vaig donar el paquet i em va desafiar a un combat.

Al vaig guanyar per molt i em va donar diners llavors amb vaig dirigir a ciutat Pirita on el lidar del gimnàs no hi era i estava a la seva cova. El vaig anar buscar-lo i va fer el moviment cop roca i va marxar. Jo el vaig seguir i vaig entrar al gimnàs on vaig anar directe a el i com és de suposar el vaig guanyar i amb va donar la medalla roca i vaig tornar a ciutat dels Jubilats i em vaig dirigir al poble Olor de Flor on una nena amb va dir que anés a buscar el seu pare. Vaig anar a un camp de flors on hi havia dos nois de l’ equip del Madrid i un pobre home que li havien pres una clau. Ells em va dir que lluites amb ells i per suposat els vaig guanyar i el senyor em va donar la clau del edifici de la vall Eòlica on era el pare de la nena estava allí i vaig anar a rescatar-lo. Amb vaig trobar un comandant de l’ equip del Madrid i em va desafiar. Jo el vaig guanyar i van deixar el pare de aquella nena. Llavors em vaig dirigir a ciutat Bocs i vaig anar a enfrontar-me a la Gardenia que els seus gossos eren una mica salvatges i el meu de tipus amoros. Vaig dirigir-me a lluitar contra ella i la vaig guanyar. Em va donar la medalla bosc em vaig dirigir a ciutat Cor

. Al arribar vaig dirigir-me al teatre dels concursos i em vaig tenir una sorpresa molt gran. La meva mare era allà parlant amb la Tecla, una de els jutges dels concursos de gossos. Desprès vaig anar al gimnàs i amb van dir que la Fatima no hi era. Llavors amb vaig dirigir al poble Ruina i allà amb vaig trobar una guarderia on és podia deixar dos gosets. Quant vaig arribar no hi havia cap cosa interessant i em vaig dirigir a ciutat Roca on l’ equip del Madrid te la seva base.

Uns treballadors li van prendre el clauer preferit i em va demanar que l’ ajudes a recuperar-la però abans m’ avia de passar-me el gimnàs.

Quan mel vaig passar la vaig anar a ajudar i la bram recuperar-la. Vaig anar a enfrontar-me contra el amo de l’ equip del Madrid i em va donar el millor gos de el mon. Llavors vaig anar a capturar el Buldog i l’ equip del Madrid no em deixava passar però el final els vaig guanyar a tots. Em vaig enfrontar amb l’ ajuda del meu amic i desprès un altre cop amb l’ amo i el vaig vencé i vaig capturar el Bulgog .

FI